اطلاعیه فوری دولت: زمان مراسم بزرگداشت رهبر شهید تغییر کرد فوری / صدای انفجار در قشم علت دود مشاهده‌شده در شرق تهران چه بود؟ جزییات تعطیلی ادارات فردا چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵` ترکیب هیئت‌رئیسه دو کمیسیون مهم مجلس مشخص شد؛ شهریاری و رضایی‌کوچی برای سومین سال در رأس ماندند انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است

آیت الله رئیسی: عملکرد وزارت نفت و رسانه‌ها مانع تحقق اهداف دشمنان در ایجاد نگرانی برای مردم شد

آیت الله رئیسی: عملکرد وزارت نفت و رسانه‌ها مانع تحقق اهداف دشمنان در ایجاد نگرانی برای مردم شد رئیس جمهور با اشاره به اختلال در سامانه سوخت رسانی گفت: عملکرد سنجیده وزارت نفت و پوشش خبری مناسب این موضوع از سوی رسانه‌ها، مانع از تحقق اهداف دشمنان در ایجاد نگرانی برای مردم شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۳۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور صبح امروز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت با قدردانی از وزیر و کارکنان وزارت نفت برای اقدام به‌هنگام در مواجهه با تلاش دشمن برای ایجاد اختلال در سامانه‌های سوخت‌رسانی کشور و نیز اطلاع‌رسانی مناسب و به‌موقع رسانه‌ها در این زمینه، تصریح کرد: عملکرد سنجیده وزارت نفت و پوشش خبری مناسب این موضوع از سوی رسانه‌ها، مانع از تحقق اهداف دشمنان در ایجاد نگرانی برای مردم شد.

 

رئیس جمهور افزود: البته این مسئله گواه آن است که دشمن مترصد ضربه زدن به مردم و زندگی شهروندان است و همه مسئولان و دستگاه‌های مختلف باید اقدامات پیشگیرانه و اصول مراقبتی را بیش از گذشته مدنظر داشته باشند.

 

رئیسی در ادامه حفظ انسجام و هم‌افزایی در رفع مشکلات و حل مسائل را وظیفه همه اجزا و ارکان کشور دانست و با توصیه مسئولان و مدیران سازمان‌ها و دستگاه‌ها به ضرورت توجه به اخلاق عمومی، حرفه‌ای و سازمانی در مجموعه‌های تحت مدیریت خود، گفت: همه مدیران و مسئولان دستگاه‌های مختلف باید در کنار توجه به پیشبرد امور اداری، به توسعه و ارتقای موازین اخلاقی در جهت افزایش بهره‌وری در خانواده اداری کشور نیز اهتمام داشته باشند.

 

در جلسه امروز هیئت دولت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گزارشی درباره توسعه زیرساخت‌های اینترنت پرسرعت در کشور، خاطرنشان کرد: تعداد روستاهایی که در مدت سپری شده از دولت مردمی به اینترنت متصل شده‌اند، برابر با دوره چهارساله قبل از این دولت است.

 

وزیر راه و شهرسازی نیز ضمن اشاره به رشد معنادار و دو برابری وام ودیعه مسکن که در جلسه دیروز شورای پول و اعتبار مصوب شد، از انعقاد قرارداد با 30 شرکت تخصصی در راستای اجرای توصیه رهبر معظم انقلاب برای توجه بیشتر به «اقتصاد دریامحور» خبر داد که روز گذشته در سازمان بنادر و دریانوردی منعقد شده و می‌تواند باعث تحولی بزرگ در زمینه رشد و بالفعل شدن ظرفیت‌های اقنصادی کشور در حوزه دریا و سواحل شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار